Bernlef te horen op Omroplive.nl

Bernlef te horen op Omroplive.nl

Bernlef doet zaterdag 9 november mee aan het concertconcours van de OMF in de Lawei in Drachten. Dat is live te volgen op Omroplive.nl. Bernlef speelt om ongeveer kwart voor vier ´s middags.

Op zaterdag 9 november is Omroplive.nl weer een podium voor HaFaBra-muziek, muziek van Harmonie, Fanfare en Brassband orkesten. Vanaf 10:55 uur kan thuis live worden meegeluisterd naar het concertconcours van de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân). Er zijn geen beelden van het concours te zien op op Omroplive.nl.

Aan het concertconcours doen 15 HaFaBra orkesten mee die uitkomen in de 5e , 4e, 3 e en 2 e divisie.  Alle orkesten spelen als inspeelwerk een koraal of koraalbewerking. Die inspeelwerken zijn de komende tijd te horen in het radioprogramma Koperkanaal FM dat zondags tussen 06:00 en 08:00 uur op Omrop Fryslân Radio uitgezonden wordt. Omrop Fryslân maakt de hele dag opnamen van het concours. Alle opnamen zijn later terug te horen op de internetzender Koperkanaal.nl van Omrop Fryslân. Kijk voor meer informatie over het concertconcours ook op www.omfryslan.nl.

Zaterdag 9 november vanaf 10:55 uur tot ongeveer 22:00 uur live te beluisteren via www.omroplive.nl of www.omropfryslan.nl/live/konsertkonkoers.