Zelf meedoen tijdens ons concert in november? Dat kan!

Zelf meedoen tijdens ons concert in november? Dat kan!

Bernlef pakt het in november eens heel anders aan. Wij zijn een orkest ván en vóór het dorp. En daarom bepalen de inwoners van Noardburgum deze keer wat we gaan spelen tijdens ons najaarsconcert op 22 november!

Zelf meespelen? Dat kan!
Natuurlijk is het leuk om naar muziek te luisteren. Maar zelf meespelen is misschien nog wel veel leuker! Dus wie ooit bij Bernlef of een ander orkest heeft gespeeld, of nog steeds actief is als muzikant, is van harte welkom om (vrijblijvend) mee te doen aan dit concert!

Heb je zelf geen instrument meer tot je beschikking, dan kunnen we iets voor je regelen. Natuurlijk moet je wel een aantal keren mee repeteren. Onze vaste repetitieavond is op dinsdagavond in de Balstien in Noardburgum. Kom gewoon langs of stuur een mail naar info@brassbandbernlef.nl