Koffieconcert op 29 mei

Koffieconcert op 29 mei

Brassband Bernlef bestaat dit jaar 70 jaar! En dat vieren we natuurlijk! Op 5 november staat een bijzonder jubileumconcert op het programma. We zijn al druk bezig met de invulling daarvan. Nieuwsgierig? Op zondag 29 mei geven we alvast een voorproefje tijdens ons koffieconcert in de PKN-kerk in Noardburgum.

Voor dit koffieconcert hebben we een afwisselend programma samengesteld. Een lekkere concertmars, maar ook sfeervolle muziek. Afina Hietkamp speelt nog een keer het nummer Sorry van Kyteman. Met haar uitvoering van dit prachtige muziekstuk won ze tijdens het Spikerfestival in april van dit jaar de Bronzen Spiker. Ook de leerlingen van Bernlef laten tijdens het koffieconcert van zich horen.

Het koffieconcert is in de PKN-kerk in Noardburgum, begint om 16.00 en duurt een uurtje. Na afloop staat er een lekker kopje koffie voor u klaar!