Bernlef doet mee aan ‘de pASsant’

Bernlef doet mee aan ‘de pASsant’

Onder de naam ‘de pASsant’ organiseert stichting Keunstwurk samen met de dorpen langs de Sintrale As een theatervoorstelling langs verschillende locaties. Ook in Noardburgum wordt een voorstelling gemaakt en wel bij het Klompenmuseum. Bernlef zorgt voor de muzikale begeleiding.

Als pASsant reis je met een bus langs verschillende locaties. In iedere bus zitten ‘gidsen’ die op een theatrale manier van de tocht een gezellig maar ook informatief avontuur maken. Bij iedere locatie stappen de passagiers uit de bus. Elke locatie is uniek en bijzonder. Vrijwilligers uit de betreffende dorpen maken zelf hun eigen voorstelling van ongeveer 20 minuten. Met dans, theater, zang en muziek maken zij de voorstelling tot een bijzondere belevenis om nooit te vergeten.

Kaartverkoop
Kaarten á € 7,50 kunt u online bestellen op www.lawei.nl. De kaartopbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel: Stichting Leergeld. Let op! De voorstelling is helaas ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bij twijfel kunt u contact opnemen met Keunstwurk. Telefoon: 058 234 34 34. Kijk voor meer informatie op www.depassant.frl, www.facebook.com/depassant en twitter: @depassant2016.