Brassband Bernlef 70 jaar jong

Brassband Bernlef 70 jaar jong

Brassband Bernlef uit Noardburgum bestaat 70 jaar! En dat vieren we met een bijzonder jubileumconcert op zaterdag 5 november in de Balstien in Noardburgum. In de afgelopen 70 jaar is er veel veranderd. Maar onze thuisbasis is en blijft Noardburgum. Veel van onze muzikanten hebben er hun wortels of wonen in het dorp.

Tijdens het jubileumconcert laten we ons van onze beste kant zien. We spelen mooie muziek die goed in het gehoor ligt. Maar we doen het niet alleen! Zangeres Esther Postma doet met ons mee.

Ook Esther heeft haar wortels in Noardburgum. Ze begon er al jong met zingen, deed mee aan het Frysk Songfestival ‘Sjong’ en werd verliefd op zingen. Esther studeerde zang en geeft inmiddels zelf les. Daarnaast duikt ze regelmatig de studio in voor samenwerking met bekende en minder bekende bands. Op 5 november staat ze op het podium met Bernlef. Absoluut de moeite waard, dus mis het niet!

Het jubileumconcert op zaterdag 5 november begint om 20.00 in de Balstien. Toegang is 5 euro, inclusief een kop koffie of thee.