Brassband Bernlef presenteert een muzikaal kerstverhaal

Brassband Bernlef presenteert een muzikaal kerstverhaal

Verteller Douwe Kootstra neemt zaterdag 17 december het publiek mee in het verhaal van Scrooge, de gierige vrek uit A Christmas Carol. Het verhaal wordt muzikaal omlijst door brassband Bernlef. Als locatie is gekozen voor het erf van de mooie oude boerderij bij de Fierljeppolder (naast het klompenmuseum) in Noardburgum. Kerstsfeer gegarandeerd!

A Christmas Carol gaat over de oude en verbitterde vrek Ebenezer Scrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen heeft en daardoor tot inkeer komt. Scrooge heeft zich zijn hele leven bezig gehouden met geld verdienen en verder niks.

Naast verteller Douwe Kootstra spelen acteurs uit Noardburgum zoals Akkelien Smedinga en Hebel Sikkema een rol in het stuk. De muzikanten van Bernlef begeleiden het verhaal met kerstmuziek. Van oude traditionele nummers tot kerstmuziek van nu.

De voorstelling begint om 19.00 uur en is in de open lucht. Trek dus iets warms aan! De boerderij is open voor een hapje en een drankje. De Fierljeppolder is te vinden naast het Klompenmuseum aan de Dr. Ypeyloane 10 in Noardburgum.