Zijdelings

Einde van een geweldig seizoen

2016/2017 was een mooi en geslaagd muzikaal jaar voor Bernlef! Als afsluiting zijn we dinsdag 11 juli gezellig gaan kanovaren, boogschieten en hebben we daarna lekker gebarbecued. Zondag begeleiden we nog een kerkdienst in Hardegarijp en dan vakantie tot september!

Goud in Rastede!

Tijdens de Open Europese Kampioenschappen in het Duitse Rastede hebben we zaterdag 1 juli maar liefst 94 punten gehaald! Daarmee zijn we de beste band uit onze divisie en staan we op de 2e plaats van het totaal. 

Er deden 42 bands mee in de concertdivisie. Uit Duitsland en Nederland, maar ook uit Ierland, Polen en andere Europese landen. 

Muzikale wandeltocht

Tijdens de jaarlijkse wandeltocht van CBS Immanuël hebben we alle wandelaars weer muziaal binnengehaald!

Twee keer goud bij Gouden Spikerfestival!

Bernlef deed op zaterdag 22 april mee aan het Gouden Spikerfestival. We hebben lekker gespeeld met z’n allen en dat is beloond! GOUDEN spiker op het verplichte werk en GOUD voor het totaal programma!! Op de foto een trotse voorzitter Taeke van der Kooi met de beide prijzen.

Cheque van 962 euro voor Bernlef

De Poiesz jeugdsponsoractie heeft ons maar liefst € 962 opgeleverd! Bernlef wil iedereen hartelijk bedanken die ons heeft geholpen door de munten in onze koker te doen en de Poiesz bedankt voor deze actie! 

Jeugd Sponsor Actie Poiesz Supermarkten: wij doen mee!

Volgende week begint de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten en ook wij doen mee! Steun ons en stop de munten in onze koker in de (kleine) Poiesz Supermarkt aan de Oppedijk van Veenweg in Burgum. In de bus gooien bij de familie Bosma (Fokkemastraat 20) of op dinsdagavond langsbrengen in de Balstien kan natuurlijk ook!  #PoieszJSA

Jantine de Vries wint beker in de vierde divisie

Jantine de Vries won zaterdag tijdens het solistenconcours van de Federatie Muziekverenigingen Tytsjerksteradiel met haar cornetsolo de beker in de vierde divisies. Ook de andere deelnemers Moniek, Sjoukje en Meike hebben het goed gedaan. 

Een gelukkig en muzikaal 2017!

Namens alle muzikanten van Bernlef een heel goed, gezond en natuurlijk muzikaal 2017!

Kerstnachtdienst in de Balstien

Zaterdag 24 december organiseren we samen met de drie kerken in Noardburgum een kerstnachtdienst in de Balstien. Welkom!

We staan in de krant

We staan in de krant! Weekblad Actief besteedt deze week uitgebreid aandacht aan ons jubileumconcert van aanstaande zaterdag. Helaas is er een foutje in de tekst geslopen. De zangers zijn Esther Postma en Mark Nijboer.